Mycket på gång

Hallå!

Det är ett tag sedan jag gjort ett inlägg här, det beror på att vi jobbar för fullt här i skolan. På matematiktimmarna har åk 1 lärt sig skriva siffrorna 0, 1, 2,3 och 4 samt börjat addera tal. Åk 3 jobbar främst med subtraktion med lån och sammansatta räkneoperationer.

Idag har vi påbörjat virkning i slöjden: åk 3 skall göra namnskyltar med sina namn och åk 1 har virkat djur.

Imorgon är jag borta och Kamilla kommer att vara min  vikarie på omgivningskunskapen.

Därför önskar jag alla en skön helg redan idag,

Hanna

This entry was posted in Lärarinlägg. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>